Docenten


In Schiedam wordt les gegeven door Sharon Beck, René van Soest en Maya Kaur.

Sharon is opgegroeid in een omgeving waarin meditatie en filosofie gewoon zijn. Op haar 16e is ze lichte hatha yoga gaan beoefenen, met name om dieper te kunnen mediteren. 

In 2005 heeft ze kennis gemaakt met Dru yoga en was direct geraakt. De opening en activatie van het hartgebied waren overweldigend! Ze kon nu diep ervaren wat yoga en meditatie voor haar deden. Ze heeft de 3 jarige opleiding Dru yogadocent en 2 jarige opleiding tot Dru meditatiedocent afgerond en geeft nu iedere week les. In haar lessen kun je ook stukjes oppikken van de oude yogafilosofien o.a. uit de Bhagavad Gita en Yogasutra’s van Patanjali.

Op dit moment verdiept ze zich in Pranayama, Adem- en energiebeheersing. Dit zul je tegenkomen in de lessen.

Ze werkt deeltijd als Projectmanager communicatie en deeltijd voor Dru Nederland. De rest van de tijd houdt ze zich bezig met de yoga- en meditatielessen voor haar eigen studio in Schiedam.

 

Sharon

Sharon:

“Ik ben constant op zoek naar mogelijkheden om iedereen zoveel mogelijk goed in zijn vel te laten zitten! Of dit nu fysiek, energetisch of mentaal is. Altijd vertel ik in de les waarom we een specifieke houding of yogareeks doen en krijg je achtergrond informatie. Dan krijgt alles een diepere betekenis voor je. Ik geniet zelf enorm van de lessen en we zorgen ervoor dat we veel plezier hebben!”
 


  

 

 

 

René volgt sinds 2015 de opleiding voor Dru yogadocent, in eerste instantie om zijn yoga beoefening te verdiepen. Nu deelt hij zijn ervaringen graag met anderen. In zijn lessen reizen we samen naar dat Stille Punt in onszelf.  

Naast yogadocent werkt René bij Greenchoice aan het verduurzamen van Nederland. Greenchoice helpt mensen energie te besparen en lokaal of zelf op te wekken. Verder doet hij graag nieuwe ervaringen op door te reizen en te genieten van de natuur.

 

René van Soest

René: 

In 2012 ben ik de studio van Sharon binnen gestapt. Ik wilde yoga al heel lang doen. Ik wilde mijn fysiek verbeteren en ontspannen. Dat was mijn eerste kennismaking met Dru yoga. Ik herinner me de ruimte en rust die ik voelde na de les. Niet eerder had ik mijn lichaam zo bewust kunnen laten ontspannen. Dat is wat ik iedereen wens te ervaren! Ik vind het een voorrecht om de technieken van Dru yoga met jullie te delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De yogastudio


De studio heeft een eigen rustige sfeer voor groepen van maximaal 10 mensen. Sharon wilde een yogaruimte die alleen voor yoga en meditatie wordt gebruikt om de energie stabiel te houden en dat merk je! De yogastudio in Schiedam is makkelijk bereikbaar met het OV direct achter Station Schiedam Centrum. Ook kun je gratis parkeren op het eigen terrein.

Onder contact vind je het adres. Kom je een proefles volgen?